Selecteer een pagina

Bellen/WhatsApp

06 51 84 25 97

E-mail

jeroen@kambolove.nl

Hoi ik ben Jeroen Korenberg en vertel wat over mezelf, mijn liefde voor Kambo en hoe Kambo Love is ontstaan.

Ik kwam in 2017 met Kambo in contact.
Na een jarenlange zoektocht wat ik toen een strijd vond met verslavingen, depressies, burn out, chronische aandoeningen, artsen, verslavingskliniek en zoeken naar liefde (mezelf) kwam ik in aanraking met plant- en kikker medicijnen. 
Kambo heeft me enorm veel groei gebracht, waardoor ik nu kan zeggen dat ik gelukkig ben met wie ik ben.
Ik voel me energiek en de creativiteit stroomt. 
Ik ben dankbaar voor mijn verleden en alles wat daarbij hoort, het heeft me immers gemaakt tot wie ik nu ben. Ik hou van mezelf en van al het leven om me heen.
Mijn grote dankbaarheid voor Kambo.

In 2018 begon Kambo mij te roepen in visioenen , ik droomde over kikkers, werd er mee wakker, zag ineens overal kikkers lopen en mensen zagen de kikker in mijn ogen. Soms rook ik ze zelfs, heel bijzonder. Het voelde als een roeping  en zodoende begon ik in 2018 voorzichtig met het delen van Kambo aan mensen.
Eind 2018 begon de Amazone te roepen en ben in 2019 2 x afgereisd naar  zuid Amerika. Voor  trainingen met Kambo en te leren werken met Kambo en andere krachtige medicijnen uit de Amazone. Door de leringen van leraren uit Peru (Matses tribe) had ik de mogelijkheid het jungle vaccin nog beter te onderzoeken.
Heb Kambo diverse keren van hun ontvangen en zelf een Kambo dieta gedaan (7 dagen in isolatie en bijna elke dag Kambo zetten bij jezelf)
Zo leerde ik de kracht-heling van Kambo nog beter kennen.

Na mijn Kambo training in 2019 is Kambo Love gecreëerd en we blijven creëren en manifesteren.
We werken samen met diverse begeleiders, zowel mannelijk als vrouwelijk.
Op Facebook staat wie er aanwezig zijn bij de ceremonies als begeleiders.

Ik wil ook iedereen bedanken voor alle hulp , samenwerkingen en vertrouwen . Dankbaar voor alle teachings,connecties,genezingen , healings en liefde .

Mijn diepe dankbaarheid voor Kambo.

With Love
 
Kambo Love